Region

Svet

Bekija Bekića izradila Parižanka

Pevač Beki Bekić je imao brojna zanimljiva iskustva tokom svoje duge pevačke karijere, pa je tako jednom dobio poziv od žene našeg porekla, koja živi u Francuskoj, da peva na njenom rođendanskom slavlju.

Bekija Bekića izradila Parižanka



Ova neobična priča, koja podseća na filmsku se odigrala 1985. godine, neposredno posle izdavanja Bekijevog prvog albuma. On je doputovao u Pariz, po dogovoru, gde su ga dočekali žena koja ga je angažovala i njen pratilac i smestili ga u luksuzni automobil, kojim su se vozili u restoran stotinak kilometara od francuske prestonice. Slavlje je počelo već u vozilu, gde je bio i jedan harmonikaš.

"Kada sam zapevao, slavljenica je izvadila iz tašne svežanj evra i počela u dertu da ih baca po meni i harmonikašu. Njen pratilac je sve to snimao video-kamerom. Pomislio sam, biće tu para do nedara. Ali, kada smo stigli do gradića i restorana gde je trebalo da se održi slavlje, dama je pokupila sve evre, pažljivo ih prebrojala i vratila u tašnu. U meni je proradio crvić, da nešto tu nije u redu", ispirčao je Beki.

Baš kao što je pretpostavio, desilo se nešto neočekivano, pred zoru, kada je zabava bila na koncu gosti su polako počeli da odlaze, kao i slavljenica, koja je zbrisala ne plativši Bekiju za pošteno odrađen nastup.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>