Region

Svet

Beki Bekić: Lopovi zarađuju na mom imenu!

Pevač Beki Bekić slovi za nasmejanog i vedrog čoveka ali ono što mu se nedavno desilo ga je navelo na zaključak da se dobro ne vraća uvek dobrim. Neko je nedavno pokušao da ga prevari i uzme mu novac od nastupa.

Beki Bekić: Lopovi zarađuju na mom imenu!



"Muzičar sa kojim sam godinama sarađivao upitao me je da li bih odradio jednu tezgu u Srbiji, u avgustu. Naravno, posao sam oberučke prihvatio. Rekao mi je da će od gazde uzeti avans, pa ga dati meni, jer čovek koji nas angažuje živi u Beču. Pošto inače treba da otputujem u ovaj grad iz drugih razloga, rekao sam mu da nema potrebe i da ću se sa čovekom lično sresti u Beču i dogovoriti o svemu", ispričao je Beki.

Međutim, njegovom poznaniku se ova ideja nije dopala, pa je saopštio čoveku iz Beča da Beki traži ceo honorar odmah, i da će mu tobože on isplatiti iz svog džepa i tako učiniti uslugu i jednom i drugom. Beki nije znao ništa u vezi sa ovim dogovorom, niti je ovaj planirao da mu da novac, nego, da posredujući zapravo ukrade novac.

"Zaprepastio sam se kada me je gazda iz Beča pozvao i pitao me da li smo minut pre toga razgovarali. Neko mu se javio, predstavio se kao Beki Bekić i potvrdio da je dobio novac od muzičara koji je ugovorio posao! Čoveku je sve to bilo sumnjivo, jer se zna da nikada ne uzimam honorar unapred, našao je broj mog telefona i pozvao me da proveri da li sam to zaista bio ja! Prevarant iz Beograda je hteo da mu uzme novac u moje ime. Najpre sam bio u šoku, a onda sam poludeo od besa. Pa, zar preko mojih leđa, još i ja da ispadnem prevaran ni kriv, ni dužan", rekao je Bekić.

Pevač je bio šokiran onim što mu se desilo, a sve je kasnije razjasnio sa čovekom koji ga je posle lično angažovao i tako se sve završilo dobro po Bekija. "Strašne se stvari dešavaju, na estradi ima gomila ljudi koji su navikli na lagodan život, pa su sada u haosu. Navikli su da piju, da se drogiraju, para više nema, pa se zadužuju kod zelenaša koji ih jure... Ne ostaje im ništa drugo nego da varaju i otimaju, a pošten čovek ne zna kako da se zaštiti", zaključio je Beki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>