Region

Svet

Željko Šašić: Mediji su me zaboravili! (Video)

Željko Šašić se već neko vreme nalazi u medijskoj ilegali, a čak i njegovi fanovi nisu upoznati sa dešavanjima u Željkovom životu. Oni su nas kontaktirali sa molbom da pozovemo pevača hita "Mali je ovo grad" što smo i uradili, i otkrili da Željko misli da su ga mediji zaboravili. Pogledajte šta još ima novo kod Željka Šašića.

Željko Šašić: Mediji su me zaboravili! (Video)




Svet Plus: Zašto se ne pojavljujete u medijima u poslednje vreme?

Željko Šašić: "Ne znam, možda je problem i u vama. Izgleda nisam miljenik urednika. Ne kažem da nije bilo razloga za pojavljivanje ali nisam uspevao da se nađem sa onima sa kojima bih ja hteo, jer kada sam ja odvojio vreme, oni nisu mogli. Često sam bio i na putu" - objasnio je Željko i dodao: "Morao bih da napravim seriju intervjua, da bih bio primećen!"


Svet Plus: Šta novo spremate publici i kada će biti gotov novi album?

Željko Šašić: "Na novom CD-u će polovina pesama sigurno biti moji singlovi, koji se slušaju ali ih nema na jednom mestu, pa sam hteo sve da objedinim, sa novim fotografijama", rekao je Željko, koji na pitanje nije mogao precizno da odgovori, jer kako kaže: "Ja sam svaki dan u pregovorima, međutim, problem je u izdavaču. Otvoren sam za razgovore sa svim izdavačima, pa se nadam da ćemo to uskoro rešiti. Ako ne bude uskoro novog CD-a izdaću još jedan singl koji će možda biti distribuiran preko nekih dnevnih novina", otkrio nam je svoje planove.

Svet Plus: Kako ste, šta se dešava u vašem životu i gde nastupate?

Željko Šašić: "Imao sam nedavno upalu pluća ali sada je sve u redu sa mojim zdravljem. Sve je to posledica želje da čovek sve stigne i svakog ispoštuje ali je nekada nemoguće sve postići", izjavio je Željko, koji ovih dana nastavlja sa nastupima po beogradskim splavovima "Akapulko" i "River", a imao je i uspešne koncerte u Melburnu i Sidneju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>