Region

Svet

Katarina Vučetić: Ostavite moj život na miru!

Manekenka Katarina Vučetić, bivša učesnica "Survajvera" odložila je svoje venčanje sa Alenom Selimovićem, koje je trebalo da bude 21. maja.

Katarina Vučetić: Ostavite moj život na miru!



Obzirom na to da sada učestvuje u "MTV B GOOD" kampanji prikupljanja humanitarne pomoći preko interneta, zajedno sa Vladom Divcem, Slobodom Mićalović i Markom Milićevićem Gramofondžijom teško da će imati vremena da organizuje svadbu.

Vučetićeva je rešila da svoje privatne planove zadrži za sebe i ne govori o tome u medijima. "Ja svoj privatni život više uopšte ne želim da izlažem javnosti! Dosta je bilo, nije pogodna situacija da se uopšte priča na tu temu, i odlučila sam da stavim tačku. Nikada nisam imala neke probleme sa novinarima, u smislu da su narušavali privatnost mene i mog dečka, i da su pisali neistine o meni. Zaista su bili divni sve vreme dok je trajao "Survajver" i posle toga. Nemam bukvalno nijednu zamerku, ali ne želim više da pričam o našoj vezi, svadbi i planovima koje imamo", rekla je.

Katarina trenutno boravi u Grčkoj, potom će ići u Crnu Goru i ponovo na Kipar, a da li će i kada izgovoriti sudbonosno da ostaje da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>