Region

Svet

Milena Ćeranić: Nisam sponzoruša

Pevačica Milena Ćeranić je nedavno izdala singl "Kabriolet" i prema njenim rečima ne smeta joj to što su koleginice Ceca i Brena takođe objavile nove pesme, jer se ne poredi sa njima.

Milena Ćeranić: Nisam sponzoruša



"Smatram da sam novu pesmu izdala u pravo vreme! Ne želim da razmišljam o tome da stanem na crtu sa njih dve jer se ne takmičim sa ženama koje su institucija same za sebe! Mogu samo da posmatram njihove karijere i da im kažem svaka čast. Što se moje nove pesme tiče, neka bude uspešna kao "Dvadesete gazim" i biću prezadovoljna", rekla je Milena.

Ćeranićeva je u jednom od intervjua još rekla kako još ne razmišlja čime bi se bavila ukoliko bi propala njena pevačka karijera. "Još uvek ne razmišljam o tome jer se ne opterećujem negativnim stvarima. S druge strane, dovoljno sam sposobna da uvek imam rezervno rešenje. Ne nameravam da se celog života bavim pevanjem. Očekujte kroz dve-tri godine moj novi poslovni poduhvat", objasnila je Milena.

Na provokativno pitanje, da li bi pristala na seks sa bogatim biznismenom koji bi joj ponudio karijeru i novac, pevačica je striktno odgovorila: "Nikada sebe ne bih mogla da zamislim kao devojku kojoj je moral na najnižem nivou. U životu nisam niti ću biti sponzoruša. Imam roditelje koji me u svemu podržavaju, a nema ništa lepše kada se ujutru probudiš pored osobe koju voliš, a ne koju želiš zbog novca. Sve što sam stvorila u životu, to sam uradila sama i to preporučujem svima. Dovoljno imam odbojan stav, pa verujem da ne postoji osoba koja bi se usudila da mi ponudi tako nešto. Na takve stvari i ne mislim jer ih se grozim. Meni niko nikada bez razloga nije prilazio, a sa takvim stavom niko se nije ni usudio", rekla je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>