Region

Svet

Novak Djoković postaje novi Ken?

Novak Đoković bi mogao da dobije otelotvorenje u Kenu, lutki za decu ukoliko pristane na uslove američke kompanije "Gold tojs".

Novak Djoković postaje novi Ken?



Plan ove kompanije je da tokom Vimbldona na adrese prodavnica dečijih igračaka širom Evrope, Britanije, pa i Amerike isporuči na desetine hiljada lutaka sa Noletovim likom. Nešto slično su već uradili sa Federerom i Nadalom ali proizvođači misle da će Kenovi sa Novakovim likom biti prava atrakcija, a cena bi bila pet funti po komadu.

Đoković je jednom prilikom izjavio: "Ana Ivanović i ja se znamo odmalena. Počeli smo zajedno da igramo tenis, ali smo se i igrali Kena i Barbike dok smo bili deca. Mnogo smo toga prošli zajedno."

Ukoliko Nole prihvati ovu ponudu, pretpostavljamo da će tek tada biti uzor deci, ne samo u Srbiji nego i šire, a možda će njegova drugarica i koleginica dobiti Barbi sa svojim likom i tako zajedno postati predmet oduševljenja velikog broja klinaca.

Mi smo pustili mašti na volju i zamislili kako bi ta lutka sa Noletovim likom izgledala, pa procenite i sami da li je uverljiva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>