Region

Svet

Lotar Mateusa napljuvale bivše devojke

Bivša devojka legendarnog fudbalera Lotara Mateusa, Arijadna još jedan je u nizu njegovih bivših koje nemaju lepo mišljenje o selektoru reprezentacije Bugarske. Dvadesetčetvorogodišnja lepotica ističe da je Lotar stalno savetovao da "promeni svoj izgled“ i da je cilj njegovog druženja sa atraktivnim devojkama skretanje pažnje sa trenerskih neuspeha.

Lotar Mateusa napljuvale bivše devojke



"Lotar je želeo da promeni moj fizički izgled kako bi izgledala savršeno. On je želeo da prođem niz plastičnih operacija. Za mene je to apsolutno neprihvatljivo" izjavila je Arijadna. Mateus je odmah demantovao ove navode.

"Ona me je pitala šta mislim o njenom nosu i odgovorio sam da je malo veći i da, ako želi može da ga smanji, da ima moju podršku." Arijadna je nastavila sa optužbama. "Lotar je stalno želeo da kupuje skupe stvari. Mislila sam da će se promeniti. Međutim, on je zavisnik od medija, želi pažnju... Zbog toga što kao fudbalski trener ne može da zasija, neprestano je u potrazi za lepim ženama. Sada znam da je većina onoga što on ima lažno" istakla je Arijadna.

"Želim joj sve najbolje" zaključio je Mateus. Pre nekoliko meseci o nekadašnjem treneru Partizana je negativno pričala i ukrajinska makenenka Lilijana, koja je za Lotara, između ostalog, rekla i da je „zavisnik od seksa“...

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>