Region

Svet

Pevač opisao susret sa porodicom mladića koji mu je donirao srce: Stavila je ruku na moje srce i rekla..

Učesnik popularnog muzičkog šoua, ispričao je trenutak kada se upoznao sa porodicom mladića koji mu je donirao srce. 

Pevač opisao susret sa porodicom mladića koji mu je donirao srce: Stavila je ruku na moje srce i rekla.. Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Goran Filić Gogac, osvojio je pažnju javnosti svojim izuzetnim talentom koji je pokazao na sceni, ali i inspirativnom pričom o svom životu. Ovaj poznati pevač preživeo je zahvaljujući transplataciji srca, koje mu je donirala porodica dečaka koji je premenuo.

Goran je u emisiji "Preživeli", ispričao kako su roditelji mladića saznali da u njemu kuca srce njihovog sina: 


Foto: Printsreen Youtube/K1 TV

"Oni nisu gledali tu emisiju, nego su videli vest. Tako su saznali za transplataciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine. Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želeo sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv - rekao je pevač kroz suze i ispričao kako je izgledao emotivni susret: 

"Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh... Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: "Samo da pozdravim svog brata", tu smo pričali o svemu. Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gde je njegov sin u njegovom poslednjem snu seo u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primer", dodao je Goran.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>