Region

Svet

Šta će reći Muki? Misteriozni muškarac je ovim potezom izjavio ljubav Tanji Savić (FOTO)

Nakon turbulentnog braka i burnog razvoda od Dušana Jovančevića, Tanja Savić pronašla je sreću sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem.

Šta će reći Muki? Misteriozni muškarac je ovim potezom izjavio ljubav Tanji Savić (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/Tanja Savic



Popularna pevačica je nedavno na društvenim mrežama podelila fotografiju misterioznog muškarca s tetovažom njenog lika i imena preko polovine leđa. Potez ovog mladića privukao je veliku pažnju Tanjinih fanova, ali i pitanje; ko je je mladić koji lik Tanje Savić nosi na leđima?.

Mnogi su se pitali, da li je možda Muki odlučio da izrazi svoju ljubav prema Tanji noseći njen lik poput anđela zauvek urezanog na svom ramenu? Ili je možda model, a tetovaža samo dekoracija za potrebe novog muzičkog spota?


Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Ono što je sigurno jeste da Tanja i dalje uživa u svojoj novoj vezi i kako je istakla više puta, ona i njen 11 godina mlađi pilot fantastično slažu, zahvaljujući svojim sličnostima.

Dečko Tanje Savić napustio je Ameriku zbog nje i preselio se u Srbiju. Često joj pravi društvo i na nastupima, što dodatno potvrđuje njihovu bliskost.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>