Region

Svet

Nakon saznanja da joj muž ima ljubavnicu, naša pevačica je uradila neverovatnu stvar

Legenda domaće estrade, Nada Obrić, već više od pet decenija osvaja srca publike svojim neponovljivim glasom i šarmom. Međutim, iza svetla reflektora krije se priča o njenoj neumornoj borbi s teškom bolešću. Nada, ipak, nikada nije dozvolila da je tama obuzme, već je njen pozitivan duh uvek bio jači.

Nakon saznanja da joj muž ima ljubavnicu, naša pevačica je uradila neverovatnu stvar Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Pre izvesnog vremena, gostujući u emisiji "Magazin in", Nada je svojom duhovitošću i hrabrošću osvojila srca mnogih. Na šaljiv način, opisala je situaciju kada je saznala za neverstvo svog bivšeg supruga. Njena reakcija na taj događaj bila je prava lekcija iz životne mudrosti i humora.

"Zaljubio se on, a mi smo zvanično još u braku. I sad dolazi on kući mrtav nervozan, a ja sve znam. I ja njemu kažem: "Srećo, jabuko moja, što si nervozan, ne sekiraj se, neće te ostaviti, ne sekiraj se, pomirićete se". Dok je tvog novčanika ti ne brini ni o čemu. A ako bude baš bezobrazna, prijavi mi, ja ću se s njom obračunati," nasmejala je gledaoce svojim izjavama.


Printsreen Youtube/RTV Pink

I dok su mnogi sumnjali u istinitost ove priče, Nada je bila spremna da se zakune u njen verodostojnost. "Majke mi mile, čovek živ i zdrav, okrenuo se i rekao: "Ti nisi normalna", prisetila se sa osmehom.

Njen duhovit pristup životu i hrabrost da se suoči sa izazovima, čine Nada Obrić pravim primerom borca i inspiracije za sve nas. Njena pozitivna energija i vedar duh ne samo da osvajaju srca publike, već i pokreću nadu i veru u lepšu budućnost.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>