Region

Svet

Soraja VB: Marijana i Nemeš nemaju ljudskosti, našla krpa zakrpu

U kući Velikog ponovo je došlo do svađa žestokih svađa i rasprava. Marijana misli kako su svi ukućani licemerni jer su izbacili Emu, a Lester je na tu primedbu burno reagovao. Antonija misli kako su bez veze potrošili novac, na šta joj je Horvat rekao da je na to trebala ranije da misli, kada je glasala za nominovane.

Soraja VB: Marijana i Nemeš nemaju ljudskosti, našla krpa zakrpu



Nikola je priznao da mu uopšte nije bilo lako da sedi na vrućoj stolici i da je u jednom trenutku mislio kako će ispasti. Kaže da ne razume zašto se sve menja iz trenutka u trenutak i da ne očekuje da će još dugo ostati u kući, a ne zna ni šta da očekuje u spoljnom svetu.

Oko Eminog ispadanje Soraja se posvađala sa Nemešom. Kaže da napolju svi sigurno misle kako su glupi što su je izbacili, pa platili da opet uđe, pa je opet izbacili. Nemeš misli da se to tiče njega, pa je oko toga krenula cela svađa.

Soraja misli da je Marijana jadna i bedna i da je uopšte nije briga koliko će ljudi povrediti svojim ponašanjem. Cela situacija joj je gadna. Antonija misli kako kućni ljubavnici nemaju osećaja, a Soraja kaže da nemaju ljudskosti. Celu trač partiju o Nemešu i Marijani završile su komentarom: "Našla krpa zakrpu".

Lester i Brandon rešili su sve svoje nesuglasice. Stalno su zajedno, spremali su zajedno ručak, čak su išli i zajedno da se okupaju u bazenu. Marijana je i danas pripremala ručak, a društvo u kuhinji joj je pravio Nemeš koji joj je pomagao u poslu. On sve više ide na živce Soraji, koja misli da se ponaša kao "mirođija u svakoj čorbi".

Brandon koji glumi kraljicu Elizabetu misli kako ima nešto kraljevsko u sebi. Sa tim se ne slaže Nemeš, pa on i Brendon ulaze u raspravu. Brendon misli da se Nemeš stalno menja, nekada je "svoj", pa onda poludi. Nemeš kaže da to zvuči kao da priča sam o sebi. Brendon na kraju zaključuje da svi trebaju da budu tolerantniji, a sa njim se slaže i Duško, koji se nada da mu stanari opraštaju kada nešto pogrešno uradi.

Duško na kraljevskom venčanju ima ulogu princa Filipa, a Lester je princ Heri. Kuma na venčanju, to jest, Pipa Midleton, je Antonija. Bojana će biti kraljičina, to jest, Brendonova sekretarica, Horvat je mladin otac, a Marijana i Nemeš su Kamila i princ Čarls. Duško se u svemu tome jako teško snalazi, jer ne može da popamti imena. Soraju je Nirmal, to jest, princ Vilijam,  zaprosio u dvorištu, kleknuvši pred nju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>