Ostalo

Sme�no

Vanzemaljci sleteli u Bosnu?!

Đulejman Subašić iz mesta Stublo u Bosni obavestio je medije da su mu u ponedjeljak 9. maja rano ujutro u goste došli vanzemaljci.

Vanzemaljci sleteli u Bosnu?!



Ovaj stariji gospodin opisao je, da je oko osam sati ujutru video jaku svetlost, posle koje su u travi ostali vidljivi tragovi. Penzioner tvrdi da je sve posmatrao sa oko 50 metara udaljenosti, a da su njegovi gosti iza sebe ostavili pokošenu travu u obliku kruga.

S obzirom da se događaj odigrao nešto pre kiše, skeptici kažu da se radi tek o udaru groma, ali Subašić insistira da je reč o vanzemaljcima koje je već ugostio prošle godine, kada su navodno došli po kuglu koju je penzioner, sada radioamater i numizmatičar, pronašao jednom prilikom.

Kuglu opisuje kao malu i belu sa ogledalima zelene boje, a tvrdi da je prošli put kada su ga posetili čak imao priliku i da komunicira sa gostima iz svemira.

"Oni su kod mene bili prošle godine, video sam ih dok sam se spremao za spavanje, petnaestak sekundi su mi mimikom pokazivali da im vratim kuglu. Bili su mali, zdepasti, velikih očiju i ušiju. Odleteli su brzinom munje u nepoznatom smeru", objašnjava Đulejman Subašić.

Za razliku od tog susreta, misli da ovaj put nije bio dovoljno brz i žali što je zatekao samo trag posete. Ipak, siguran je da se radi o vanzemaljcima jer kugle kakvu je pronašao postoje i u Severnoj Carolini, gde su NLO-i česta pojava.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>