Region

Svet

Šakira nije odolela proji, kajmaku i ajvaru

Šakira je poznata po svojoj energiji i dobroj formi. Ona se zdravo hrani, pazi na unošenje masti u organizam. Međutim, dolaskom u Srbiju je odlučila da napravi presedan. Za doručak je jela proju i to, sa punomasnim kajmakom.

Šakira nije odolela proji, kajmaku i ajvaru



Da pevačica nije uspela da odoli srpskim specijalitetima potvrdio nam je izvor iz "Hajata", gde je odsela. Za doručak joj je poslužena proja sa punomasnim kajmakom i ajvar. Šakira je pojela celu porciju, zaboravivši na svoj režim ishrane. Osim toga, ona je bila oduševljena nakon što je degustirala ajvar, čak je tražila jednu teglu da ponese sa sobom.

Na turneju je povela i svog ličnog kuvara. Kada dođe dan koncerta upravo on će joj spremati hranu. Na meniju su: pečena piletina, biftek, grilovani morski plodovi, čorba od sočiva, mandarine, lubenica, različite vrste zelenih salata i grčka salata.

Poznata Kolumbijka je zahtevala da je na aerodromu dočeka naoružano obezbeđenje, koje će joj biti na raspolaganju tokom boravka u Srbiji. Limuzine su joj na raspolaganju 24h ali ih jos nije koristila. Juče je trebalo da ide u obilazak Beograda ali je zbog lošeg vremena razgledanje grada odloženo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>