Region

Svet

Veliki brat: Marijana pevala ustaške pesme (Video)

U dnevnom pregledu „Velikog brata“ 30. aprila uveče emitovan je snimak na kojem se čuje kako Hrvatica peva pesmu Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora „Sude mi“. I tu ne bi bilo ništa loše da numera nije posvećenja Anti Gotovini, koji je 15. aprila osuđen na 24 godine zatvora zbog zločina nad Srbima tokom akcije „Oluja“!

Veliki brat: Marijana pevala ustaške pesme (Video)



Inače, na svim video-klipovima postavljenim na internetu, stihovi „Knjigu piše vitez roda moga u dalekoj zemlji okovan...“ ilustrovani su fotografijama pomenutog hrvatskog generala, a ispod se mogu pročitati brojni komentari koji veličaju njegovo ime.

Produkcijska kuća „Imoušn“ neće kazniti Marijanu zbog pesme o ratnom zločincu.

"Niko od ukućana nije upoznat ni sa čim što se dešava u spoljnom svetu, pa ni sa suđenjem Anti Gotovini, tako da Marijanino pevanje nema veze s tim. Mnoge pesme u VB nisu zvanično zabranjene, nego se jednostavno izbegavaju jer je to višenacionalni projekat koji se radi u osetljivom regionu. U suprotnom, ako neko prekrši pravilo i počne sa uvredljivim pesmama, biće opomenut" - rekla je Ivana Škorić, PR „Imoušna“, a na pitanje ko je i zašto osporio ulazak Jelene Mitić u kuću VB, dobili smo odgovor:

"Ni RTL, ni Pink, ni TV Sitel, koji su emiteri, niti mogu niti se mešaju u izbor takmičara, već je to isključivo odluka produkcije „Imoušn“. U ovom slučaju pitanje je toliko banalno da je glupo na njega i odgovarati."



Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>