Region

Svet

Anabela uhvaćena u separeu sa fudbalerom

Anabela Bukva diplomatski demantuje da je upovila u romantičnu vezu sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, ali, nismo baš sigurni. Njih dvoje su nedavno vidjeni u separeu jednog beogradskoh kafea, pa su glasine o ljubavnoj vezi ponovo aktuelne.

Anabela uhvaćena u separeu sa fudbalerom



"Bili su u zavučenom separeu i trudili se da ostanu neprimećeni, ali im to ipak nije pošlo za rukom. Inače, to nije prvi put da njih dvoje možete videti zajedno i meni se nekako čini da se oni i ne kriju kako treba. Može ona da priča koliko hoće da nisu u šemi, ali ako ovako nastave, pitanje je dana kada će ih neko uslikati zajedno. Anabelu je verovatno strah da prizna vezu sa Smiljanićem jer je poučena lošim iskustvom iz prethodnih veza, bar što se medija tiče. Mislim da je s druge strane i malo sramota od publike jer je on ipak dosta mlađi od nje", rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Novinari Alo-a su pozvali Anabelu kako bi dobili potvrdu da je u vezi sa Lolom, na šta je pevačica kratko rekla: "Tačno je da smo se sreli, ali ne želim da pričam na temu veze".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>