Region

Svet

Veliki povratak Baneta Bojanića: Novi album i egzotični spotovi!

Bane Bojanić, poznat po mnogim domaćim hitovima poput "Samo pijan mogu", "Pola vino pola voda", "Kažite joj drugovi", "Nema više druga mog", "Gorska vila" i "Otišlo je milo moje", vraća se na muzičku scenu sa novim albumom! Nakon decenija provedenih u Americi, Bojanić je odlučio da obnovi svoju muzičku karijeru i donese novu energiju svojim obožavaocima.

Veliki povratak Baneta Bojanića: Novi album i egzotični spotovi! Foto: Printscreen Youtube/Grand Magazin


 

Novi album i snimanje spotova


U drugoj polovini 2023. godine, Bane je započeo rad na novom albumu sa velikim entuzijazmom. Ušao je u studio i snimio nove pesme u saradnji sa renomiranim autorima poput Dragana Brajovića Braje, Dejana Kostića, Merseda Hadžića, Gorana Ratkovića Raleta, Saše Lazića, Aleksandra Kobca i Steve Simeunovića. Video produkcija za njegove spotove poverena je Aleksandru Kerekešu Kekiju, a spotovi su snimani na egzotičnim lokacijama u Tajlandu i u starom dvorcu iz 18. veka u Vojvodini.
 

Duet sa Tanjom Savić


Bane je iznenadio publiku duetom sa Tanjom Savić. Njihova pesma "Dve nevolje" objavljena je danas, 8. juna, pre zvaničnog izlaska njegovog albuma.Bane Bojanić - muzika - povratak
Foto: Printscreen Youtube/Nije lako biti ja

 

Životna priča i povratak


Banetova životna priča je fascinantna. Nakon velikog uspeha tokom 90-ih, 2000. godine odlučio je da se preseli u Ameriku i započne novi život. U Americi je upoznao svoju suprugu Suzanu, sa kojom ima tri ćerke – Bojanu, Aleksandru i Milicu. Tamo se bavio privatnim biznisom, transportom robe širom zemlje.

Želja za muzikom nikada nije nestala, ali su poslovne obaveze sprečavale Baneta da se vrati snimanju novih pesama. Njegovi hitovi su u međuvremenu obrađivani od strane brojnih izvođača u Srbiji i regionu.
Godine 2019. Bane Bojanić je ponovo pripremao povratak sa novim albumom, snimajući spotove na Baliju i u Beču. Iako je povratak bio planiran za 2020. godinu, pandemija korona virusa odložila je njegove planove. Sada, sa još većom željom i energijom, Bane je spreman da se vrati na scenu i ponovo osvoji srca publike.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>