Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 10. juna do 16. juna 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Foto: Freepik
Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u drugoj nedelji juna, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…


VAGA

Hrana
Imate želju da budete u top formi i dovedete se u red po pitanjima ishrane. Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, ali ćete u svemu ostalom biti disciplinovani. Slaba tačka su sve vrste sladoleda.

Ljubav
Mars je posle više od mesec dana izašao iz vašeg polja partnerstava, pa će i povremena nervoza koja je postojala u proteklom periodu – sada biti znatno smanjena. Doduše, biće smanjena i partnerova inicijativa, jer ulazi u period kada neće moći da vam posveti puno pažnje – posao i obaveze traže svoje. Za sada vam to ne predstavlja nikakav poseban problem – vi se dobro osećate i lepo funkcionišete. Možda će biti manjka vremena sa partnerom – ali će biti dovoljno vremena za druženja. Slobodne Vage – uživajte i nemojte da tripujete neke svemirske ljubavi. Ovo je vreme za zabavu i provod, vaše vreme.

Posao
Malo će popustiti tenzija i pritisak na vas kada su u pitanju posao i obaveze. Ili ćete vi uspevati da se organizujete bolje, ili vam pak neće razvlačiti pažnju na sto strana. U svakom slučaju – jedna jednostavnija sedmica je pred vama (možda će samo prvih par dana biti zahtevnije). Pozabavite se administrativnim pitanjima – posle početnih teškoća, ovo će biti rešeno. Moguće je planiranje poslovnog putovanja. Očekuju vas i planirani, ali i neplanirani troškovi tokom cele nedelje.

Zdravlje
Starije Vage – meteoropatske tegobe.

ŠKORPIJA

Hrana
Ne odustajte od zdravih navika – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt.

Ljubav
Mars ulazi u vaše polje partnerstava i u njemu će boraviti sve do 20-og jula. Koliko je njegov uticaj sa jedne strane pozitivan (pojačaće čulnost, potrebu za uživanjima, više aktivirati partnerovu inicijativu i doneti voljenoj osobi i vama neke nezaboravne momente), toliko može biti i loš (probuditi nervozu i doneti par momenata koji mogu biti vrlo napeti – odmah tokom ove sedmice i pred kraj njegovog tranzita). Stabilni odnosi će u dobrim trenucima uživati, a one nezgodne prevazići. Slobodni – jaka hemija i strasti koje je teško kontrolisati mogu vas “ubaciti” u jednu istovremeno čudnu, divnu i burnu ljubavnu priču.

Posao
Smaraće vas ljudi – razvlačiće vašu pažnju na sto strana, pričaće vam neke (za vaš ukus) površne i besmislene priče, davati vam sto i jedan detalj o nekoj situaciji koja vas ne interesuje dva posto. Generalno gledano – drugi će vam oduzimati vreme koje je vama neophodno da biste završili teške i odgovorne obaveze koje imate. Sklanjajte se koliko je u vašoj moći i trudite se da vam ne pukne film i da vas iznerviraju. Novac vam dolazi sa više strana. Troškovi su povezani sa domom i ukućanima.

Zdravlje
Više se opuštajte i relaksirajte, ako je to ikako moguće.STRELAC

Hrana
Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera. Manje mesnih proizvoda, a više biljnih vlakana.

Ljubav
Suštinski, ovo nije ni malo loš period u partnerskim odnosima. Ok, postojaće situacije na kojima ćete se saplitati, možda ćete imati manje zajedničkih trenutaka nego što biste želeli – ali opet – mnogo je tu sada dobre energije i pozitivnih dešavanja da bismo se fokusirali samo na te kratkotrajne problemčiće. Slobodni Strelčevi – ako se komunikacija sa osobom koja vam se dopada ne razvija onim tempom koji bi vama odgovarao – malo provežbajte strpljenje. Nekim odnosima je potrebno nešto više vremena da bi se razvili i “poleteli”. Dok simpatija ne poleti ka vama – vi uživajte u društvu prijatelja i zabavi.

Posao
Mars koji ulazi u znak Bika i vaše polje poslovne svakodnevice, odgovornosti, obaveza i odnosa sa kolegama – uzburkaće vam dane i tokom juna i tokom većeg dela jula meseca. Ova sedmica će doneti komplikacije, naročito u dogovorima i u komunikaciji sa saradnicima. Takođe – računajte na velike promene u planovima i na konstantno “iskakanje” obaveza – ili potpuno novih, ili onih koje ste mislili da ste već rešili. Da ćete se izboriti, hoćete – ali uz dosta truda. Finansije – klimavo.

Zdravlje
Mogućnost povreda. Stariji – oscilacija pritiska.


Možda vas interesuje:
Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha!Nedeljni horoskop: vaga, škorpija, strelac, jarac, vodolija, riba
Foto: Pixabay


JARAC

Hrana
Previše ste se okrenuli brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama. Gro obroka je “s nogu” – a vama je sada baš potrebno da u hrani uživate, natenane.

Ljubav
Poslovne i privatne obaveze će nesmanjenom žestinom “tući” po vama tokom većeg dela ove sedmice. Ipak, ulazak Marsa u znak Bika koji predstavlja vaše polje odmora, opuštanja, ljubavi, uživanja – ipak govori i o tome da ćete vi i u užurbanoj svakodnevici uspevati da pronađete trenutke za voljenu osobu i vas. Ok, možda će to u ovom periodu biti samo iskazano kroz strasti – ali naredni će doneti i po koje putovanjce, odmor i beg od svega. Slobodni Jarčevi – ušli ste u više nego zanimljiv ljubavni period. Pred vama je vreme za akciju – pokrenućete se, ali će se pokrenuti i drugi prema vama.

Posao
Vaša radna nedelja ukratko – gužva – jer drugi će vas ometati. Možda će oni želeti najbolje, ali će vam svojom energijom, prisustvom, rečima, zapitkivanjima i sugestijama – krasti vreme i pažnju. Ta ometanja mogu dovesti do toga da realizujete samo jedan deo onog što ste isplanirali za ovu sedmicu. Moguć je napetiji odnos sa kolegama, ali i sitni problemi koji se vezuju za tehniku, administraciju i dokumentaciju. Finansijski tokovi su dosta stabilni, ali su vaši troškovi nešto povećani u ovom periodu.

Zdravlje
Stariji Jarčevi – povrede. Mlađi – umor, problemi sa ishranom.VODOLIJA

Hrana
Izuzetno bi vam prijala riba, bilo rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz.

Ljubav
Mnogo je aktivnosti – koliko god da ste vi sposobni da funkcionišete na više koloseka, ovi dani i dešavanja u njima vam kradu energiju – a otkidaju i dobar deo vremena za voljenu osobu i vas. I pored toga – svaki momenat proveden zajedno nosiće sa sobom jednu finu i pozitivnu energiju, kao i mnogo radosti i osmeha. Pobegnite od obaveza u zagrljaj voljene osobe. Slobodne Vodolije – kao što će se pojavljivati nove i nove prilike za uživanje, zabavu i druženje – isto tako će se pojavljivati i prilike za flert, koketiranje, pa i ljubav. Samo nemojte mnogo da gledate u prošlost, jer i ona može pogledati u vas.

Posao
Sve što u početnoj fazi bude izgledalo kao teško, komplikovano i zahtevno – rešiće se lakše nego što očekujete. Možda ne iz prvog pokušaja, ali iz drugog – da. Takođe – izaći će na dnevni red obaveze koje ste trebali a niste završili u prethodnom perodu ili u kojima ste napravili grešku – očekujte da će vam za rešavanje ovoga trebati dosta energije, ali je krajnji rezultat ipak pozitivan. Komunikacija sa saradnicima/klijentima vam povremeno može zadavati glavobolju. No, na svu sreću – prolaznu.

Zdravlje
Stare boljke, one nezalečene – ponovo izlaze na dnevni red. Takođe – hronične tegobe.
RIBE

Hrana
Postoje velike oscilacije u ishrani i potrebno je da probate da se uvedete u red po ovom pitanju. Ne preskačite obroke i izbegavajte grickalice i slatkiše, naročito u noćnim satima.

Ljubav
Pojačana nervoza, manjak vremena za voljenu osobu i vas, ali isto – pitanja i teme koje se preskaču ili o kojima niste spremni da razgovarate. Sve ovo zajedno i nije baš savršen koktel dešavanja – zato je važno da se oboje potrudite jedno oko drugog. Uvek se može pronaći razlog za radost i dobra energija – a ako ne može – pa šta onda radite zajedno uopšte? Umesto da ćutite – planirajte da zbrišete negde zajedno i to što pre. Slobodne Ribe – pred vama je period koji donosi više aktivnosti – više druženja, možda po koje putovanje, prosto rečeno – potrebu da se maknete iz kuće i istražite malo svet oko sebe.

Posao
Znak Bika predstavlja vaše polje komunikacije, učenja, kratkih putovanja, dogovora, sastanaka, susreta. Obzirom da je Mars u ovom polju sada doneo pojačanu energiju i više aktivnosti – slobodno možete da računate da će vas naredni period itekako prodrmati. I u pozitivnom, ali i u onom drugom smislu. Krenite da se aktivirate po onim pitanjima koja su vam bitna, a računajte da će vam se u narednom periodu i zarade poboljšati. Ono što trebate da izbegavate je nestrpljivost i razmirice sa onima sa kojima radite.

Zdravlje
Moguće su povrede, a savetuje vam se i oprez u saobraćaju.

DNEVNI HOROSKOP
Možda vas intersuje:
Mesečni ljubavni horoskop za JUN

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>