Region

Svet

Aleksandra Prijović uprkos zabrani napravila veče za pamćenje u Zadru! (VIDEO)

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" na veliko zadovoljstvo svojih fanova. Uprkos zabrani koja je pretila da prekine ovaj spektakl, Aleksandra je uspela da sinoć, 7. juna, održi nezaboravan koncert u prepunoj dvorani u Zadru.

Aleksandra Prijović uprkos zabrani napravila veče za pamćenje u Zadru! (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/nastupi poznatihVeče je započelo uzbuđenjem i iščekivanjem, jer su fanovi sa nestrpljenjem čekali da vide svoju omiljenu pevačicu na sceni. Kada je Aleksandra izašla na binu, dočekana je ovacijama i gromoglasnim aplauzom. Od prvog trenutka, bilo je jasno da će ovo biti noć za pamćenje.


@nastupi_poznatih00 Psiho 🔥❤️ #aleksandrazivojinovic #aleksandraprijovic #prija #zadar #fyp #fy #fypシ゚viral #tiktok #balkantiktok #uzivo #uzivoteka #live #koncerty #koncert #nastupi_poznatih00 ♬ original sound - nastupi_poznatih

Publika je uživala u svakom trenutku, pevajući zajedno sa Aleksandrom njene najveće hitove. Od emotivnih balada do energičnih pesama koje su podizale atmosferu, Aleksandra je pokazala zašto je jedna od najomiljenijih izvođačica u regionu. Njena harizma i glas osvojili su srca svih prisutnih.

Poseban gost večeri bio je popularni pevači Nucci . Njegovo pojavljivanje na sceni dodatno je podiglo energiju u dvorani. Nucci je izveo nekoliko svojih hitova koji su publiku bacili u trans. 


@croatianginger A ja bi da mi oko vrata staviš djerdan🫠 . . . #aleksandraprijovic #jasamodlicno #prija #aleks #zvijezda #viral #foryou #fyp #foryoupage #aleksandra #prijovic #prijovicka #odistokadozapada #zadar #visnjik #scvisnjik #koncert #tiktokbalkan #tiktokhrvatska #sanjavucic #nucci #djerdan ♬ original sound - Marija Pocrnjić

Aleksandra je tokom večeri više puta zahvaljivala publici na podršci i ljubavi.

Koncert je bio ispunjen emocijama, smehom i suzama radosnicama, a svaki trenutak bio je nezaboravan.

Publika je nakon koncerta napustila dvoranu sa osmehom na licu, noseći sa sobom uspomene na ovo posebno veče.

Mnogi su komentarisali da je ovo bio jedan od najboljih koncerata koje su ikada prisustvovali, hvaleći Aleksandrin nastup i energiju koju je unela u svaku pesmu.

Aleksandra Prijović je još jednom dokazala da je prava zvezda koja zna kako da napravi spektakl i ostavi publiku bez daha. Njen koncert u Zadru biće dugo pamćen kao veče kada je muzika pobedila sve prepreke i spojila srca mnogih ljudi.

Pogledajte video i osetite delić atmosfere sa ovog spektakularnog događaja!


@ivosaric #aleksandraprijovic #zadar #odistokadozapada #fyp ♬ original sound - Ivo Šarić

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>