Region

Svet

Seka Aleksić pobedila u "Utisku nedelje"

Folk pevačica Seka Aleksić je prema glasovima gledalaca ubedljivo pobedila u "Utisku nedelje" autorke Olje Bećković. Inače Seka je prva folk pevačica koja se našla na vrhu top-liste ove popularne političke emisije.

Seka Aleksić pobedila u



U emisiji "Utisak nedelje" jasno je prikazan predlog "Sekiracija" i u predlogu insert iz Sekinog reality show-a "Moja desna ruka". U svom reality show-u Seka je rekla svom vereniku Veljku Piljikiću kako  je jako iznervirana jer njen menadžer nije ispoštovao njenu " rider " listu za koncertu u Sloveniji.

Pevačica je kao dodatak priče nagovestila da je jedna novinarka sa neuredno namazanim noktima imala želju da nju Seka Aleksić uzme za svog asistenta u emisiji, ali je Seka to odbila naglašivši da njen asistent mora biti besprekoran.

Sve ovo je motivisalo Olju Bećković da kao predlog za svoju emisiju uvrsti i Seku Aleksić i na veliko iznenadjene Seka Aleksić je pobedila.

Na pitanje kakvi su joj utisci Seka je dala samo jedan komentar:

”Bez obzira na koji način me je autorka emisije predstavila, smatram da je čast biti utisak nedelje u jednoj veoma gledanoj političkoj emisiji, kada u zemlji i svetu vlada jedan opšti haos”

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>