Svet

Region

Evrovizija 2024: Glavni favorit za pobednika! Predstavnik Švajcarske u suknjici publiku bacio u trans (VIDEO)

Predstavnik Švajcarke, u drugoj polufinalnoj večeri "Evrovizije 2024", prisutnu publiku Malmeu, bukvalno je svojim nastupom bacio u trans.

Evrovizija 2024: Glavni favorit za pobednika! Predstavnik Švajcarske u suknjici publiku bacio u trans (VIDEO) Foto: Printscreen/RTS



Švajcarski predstavnik potpuno je zaludeo Evrovpu, zbog čega se nedeljama na kladionicama nalazi na prvom mestu i prema njima je glavni favorit za pobednika "Evrovizije 2024". 

Pevač Nemo, sa numerom "The Code", oduševio je prisutnu publiku u Malmeu, a njegov čitav nastup praćen je ovacijama i aplauzima.

Pored specifičnog glasa i numere, ono što je ostavlja utisak je i njegov specifičan stajling. Nemo se na bini pojavio u suknjici boje breskeve i u istoj boji boleru od perja. Na nogama je imao patike.


Foto: Printscreen/RTS

Za prestižnu titulu pobednika i trofej Evrovizije ove godine u velikom finalu se bori 37 zemalja.

Direktan plasman su ostvarile zemlje velike petorke: Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i prošlogodišnji pobednik Švedska.

Deset zemalja koje su se plasirale u  prvoj polufinalnoj večeri su:  Srbija, Hrvatska, Slovenija, Finska, Irksa, Kipar, Luksemburg, Litvanija, Poljska i Ukrajina. 

Večeras ćemo nakon završenog glasanja dobiti i konačan spisak svih finalista.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>