Region

Svet

Dragana Mirković se pohvalila specijalnim iznenađenjem za Uskrs: Oduševljena sam! (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković, krajem marta je iznenadila javnost saopštenjem za medije, otkrivajući da se nakon 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bjelića. O razlozima nije mnogo otkrila, ali je iznenadila mnoge priznanjem da već tri godine ne žive pod istim krovom.

Dragana Mirković se pohvalila specijalnim iznenađenjem za Uskrs: Oduševljena sam! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Legendarna pevačica, poznata je po svojoj strasti prema praznicima. Juče, kao i svake godine, nije propustila da proslavi najradosniji pravoslavni praznik - Vaskrs.

Njena kuća je uvek bila oaza prazničnog duha, bogato ukrašena i uređena s ljubavlju. Ipak, ove godine, atmosfera u Draganinom domu bila je drugačija.


Foto: Instagram printscreen/draganamirkovicofficial

Nedavno objavljena vest o razvodu od Tonija Bijelića nije je sprečila da uživa u ovom posebnom danu. Dvorac nadomak Beča, u kojem živi sa svojom decom, Manuelom i Markom, sijao je posebnim sjajem.


Foto: Instagram printscreen/draganamirkovicofficial

Na Instagramu je podelila fotografiju ogromnog uskršnjeg jajeta, poklona koji je dobila od svojih vernih fanova. Jedna strana jajeta krasila je slika nje i njenog sina, dok je druga bila ukrašena fotografijom Dragane i Manuele.

"Srećan Uskrs. Juče sam dobila ovaj predivan poklon, oduševljena sam"  - stoji u opisu fotografija koje je podelila putem Instagrama.

Slične vesti: ​Vaskrs je za Anu Nikolić najtužniji dan: Nije se nikada probudio

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>