Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Tragične sudbine mladih pevača (VIDEO)

Tragične sudbine mladih pevača koji su učestvovali u takmičenju "Zvezde Granda" i izgubili svoje živote... Mujo i Momir izvršili su samoubistvo, Nemanja je stradao u saobraćaju, Hasić preminuo nakon bolesti, Kolašinac je ubijen...

Zvezde Granda: Tragične sudbine mladih pevača (VIDEO) Foto:Printsreen Youtube/Zvezde Granda





Mujo Hodžić je preminuo u svojoj 26. godini, oduzeo je sebi život vešanjem


Član "Zvezda Granda", Hodžić je patio od teških psihičkih problema poslednjih dana, što je nažalost dovelo do tragičnog kraja. Vest o njegovoj smrti je šokirala njegovu porodicu, ali i mnoge prijatelje i saradnike, koji se sada s tugom prisećaju njega.

Meho, dugogodišnji prijatelj, nije mogao da sakrije bol i nevericu:

"Mujo, brate, zašto si to učinio? Zajedno smo prošli kroz toliko toga, uvek si bio divan čovek i talentovan pevač. Nedostajaćeš mi, prijatelju. Zauvek ću te se sećati" - poručuje Meho, oplakujući gubitak svog prijatelja.

Mujo Hodžić je bio učesnik popularnog takmičenja "Zvezde Granda" 2018/2019, gde je svojim izvanrednim pevačkim sposobnostima ostavio snažan utisak. Njegovo učešće će ostati upamćeno, a pesme koje je izveo će zauvek živeti kao deo njegovog nasleđa.



Uz Hodžićevu tragediju, tužne vesti se nižu. 

Momir Lukovac, mladi pevač iz Podgorice, okončao je svoj život na isti način. Nakon njegove smrti, preminula je i njegova majka, ne mogavši da se izbori sa gubitkom sina.

Krstinja Todorović, koleginica iz "Zvezda Granda", ne može da veruje:

"Nikada nismo ni naslutili da će se nešto ovako desiti. Momir je uvek bio nasmejan i pun života. Teško mi je da prihvatim da ga više nema." - kaže Todorovićeva.




Nemanja Vuković, još jedan mladi pevač, izgubio je život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. 

Nakon sudara, nastradao je na auto-putu, pokušavajući da se izvuče iz opasne situacije. Njegovi prijatelji i kolege prisustvovali su njegovoj sahrani, noseći se sa nenadoknadivim gubitkom.







Enver Kolašinac, pevač iz Novog Pazara, ubijen je u Holandiji. O njegovoj smrti se malo zna, osim da je ostavio petoro dece iza sebe.


Jasmin Hasić, takođe iz "Zvezda Granda", izgubio je bitku sa teškom bolešću. 

Iako su se nadali boljem, Jasminova supruga zahvalila je svima koji su pružili podršku, pre nego što je on preminuo.

Njegove reči, postavljene na Instagramu, ostavile su dubok utisak:

"Na kraju, ostaje samo naše delo. Novac i slava nisu bitni. Ono što jesmo i nosimo u srcu - to je ono što ostaje. Kad život udari, pokaži mu svoju snagu. Jer samo najjači postaju najbolji."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>