Zvezde Granda

Parovi

Katarina Grujić se nije bolje plasirala u Zvezdama Granda zbog intimnog snimka!

Katarina Grujić se nije bolje plasirala u finalu u "Zvezdama Granda" zbog intimnog snimka koji su joj kako ona kaže, namestili! Snimak se pojavio na dan finala!

Katarina Grujić se nije bolje plasirala u Zvezdama Granda zbog intimnog snimka! Screenshoot/Instagram




Katarina Grujić svoje mesto na našem estradnom nebu obezbedila je svojim učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim i hitovima koje je kasnije ređala. 


Pevačica je u pomenutom šou programu stigla do finala, a onda je krenula priča kako navodno ima intimni snimak, o čemu je sada prvi put javno progovorila.

- To je izašlo na dan finala, ali to nije istina. Nisam otkrila ko je uradio tako nešto. Taj snimak nemam, niti postoji, jer da postoji, to bi dan-danas izašlo. To ne može da se zataška. Ne znam ko je pokušao takvu sabotažu na dan finala, možda sam zbog toga ostala na osmom mestu. Doduše, nije mi krivo što se to dogodilo, jer sam nakon svega dokazala ko sam i šta sam - započela je Katarina, pa nastavila:

- Mene interesuje da snimam dobre pesme, da pokažem svoj glas, izgled, stav, harizmu i da budem tu za svoju publiku, jer sam ovde zbog njih, ni zbog koga drugog. Uvek su me hvalili da sam najbolje obučena, izgledala i pričala u svojoj grupi. Uvek sam bila na nivou, verovatno se to nije dopalo nekim ljudima - rekla je Katarina Grujić u emisiji "Sceniranje".


 
 

Šta su srodne duše?! Psihološke činjenice koje bi vas mogle iznenaditi!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>