Zvezde Granda

Parovi

Svađa u Zvezdama Granda kakava se ne pamti: Ceca i Bosanac razmenili teške reči! (VIDEO)

U novoj emisiji "Zvezde Granda", Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac, posvađali su se kao nikada do sada, a potom su razmenili i niz teških reči.

Svađa u Zvezdama Granda kakava se ne pamti: Ceca i Bosanac razmenili teške reči! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/Zvezde Granda



Dvoje kolega, koji su inače u ljubavi, ovoga puta su se žestoko posvađali zbog takmičarke koja je po Bosančevom mišljenju dobila ne zaslužen glas.

- Što ti Ceco ne preseče, pa ne dade i ne ukinu jedan glas ili dva. Ja bih došao i poljubio bih te u ruku i rekao „Kraljice, konačno da ti presečeš“. Pa što si joj dala glas? – pitao je Bosanac Cecu.

- Glasala sam jer smatram da obe treba da dobiju po šest glasova - odgovorila mu je što je njenog kolegu iz žirija "Zvezda Granda" veoma iznerviralo.




- Ti onda ili ne čuješ ili kalkulišeš! Ja ću da ti kažem ono što se vidi - govorio je Bosanac, ali mu Ceca nije ostala dužna:

- Nećeš ti da mi govoriš Bosanac šta ću ja da radim. Mi sada ne pričamo, on galami na mene - dodala je Ceca, dok je Bosanac izneo zaključak, da je mlađa koleginica jedna od onih žena koje ne vole da im se suprotstavljaš.  

Slične vesti: Kada je finale Zvezda Granda 2024?

Viber

Autor: J.B
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>