Svet

Region

Tuga u domu slavne glumice: Dženifer Garner se emotivnim rečima oprostila od oca (FOTO)

- Moj otac je preminuo mirno u subotu popodne. Bili smo sa njim, pevali Amazing Grace. Iako nema tragedije u smrti čoveka koji ima 85 godine, koji je živeo zdrav, divan život, znam da je tuga neizbežna, čekajući iza neočekivanih uglova. Danas je dan za zahvalnost - stoji u opisu fotografije.

Tuga u domu slavne glumice: Dženifer Garner se emotivnim rečima oprostila od oca (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/CBS



Dženifer Garner, putem društvene mreže Instagram obavestila je svoje obožavaoce da joj je preminuo otac. Glumica je postavila fotografiju, u opisu koje je veoma emotivnim rečima opisala odlazak svog oslonca u životu.


Foto: Instagram printscreenIJennifer Garner

- Moj otac je preminuo mirno u subotu popodne. Bili smo sa njim, pevali Amazing Grace. Iako nema tragedije u smrti čoveka koji ima 85 godine, koji je živeo zdrav, divan život, znam da je tuga neizbežna, čekajući iza neočekivanih uglova. Danas je dan za zahvalnost“.
- Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vođstvu i veri. Zahvaljujemo se medicinskim zajednicama Medicinskog centra u oblasti Čarlston i Grada nade. Vaša briga je produžila tati život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mestima — okružen ćerkama i unucima, navijajući za svoju voljenu Agi,  i  najviše od svega — pored njegove supruge, naše mame - stoji u opisu fotografije. Mnoge njene fanove, rastužila je ova vest, pa su u komentarima, glumici pružali podrđku i reči utehe.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>