Svet

Region

Mladi glumac Kol Brings Plenti pronađen mrtav u šumi! (VIDEO)

Mladi glumac Kol Brings Plenti pronađen mrtav u šumi i to samo dva dana nakon što je optužen za porodično nasilje.

Mladi glumac Kol Brings Plenti pronađen mrtav u šumi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Dvadesetsedmogodišnji glumac Kol Brings Plenti je nestao nakon što je prijavljeno policiji da žena vrišti i traži pomoć, policija je došla, njega nije bilo, a onda je izdat nalog za njegovo hapšenje.



Okolnosti oko Koletove smrti ostaju nepoznate, s obzirom na to da je slučaj trenutno pod istragom, kako je saopšteno od strane kancelarije šerifa. Prema rečima Moa Brings Plentya, Kole je bio nestao od Uskrsnjeg ponedeljka.

Brige su porasle kada Kole nije došao na audiciju i isključio svoj mobilni telefon, ponašanja koja su opisana kao neobična od strane njegove porodice. Koleov agent je potvrdio njegovo odsustvo sa audicije, što je izazvalo dalju zabrinutost. Pored napora u potrazi koje je predvodio Mo, Odeljenje policije iz Lawrencea izdalo je nalog za hapšenje Kolea u vezi sa incidentom porodičnog nasilja 31. marta.




 





Policija je identifikovala Kolea kao osumnjičenog i imala je verovatne razloge za njegovo hapšenje. Mo Brings Plenty je delio informacije o potrazi za Koleom, ističući zabrinutost porodice za njegovu bezbednost i dobrobit.

Pozvao je na suzdržanost od spekulacija i naglasio važnost dopuštanja pravosudnom sistemu da utvrdi istinu i pravdu. Kole, koji je krenuo stopama svog ujaka, pridružio se glumačkoj postavi spinoff serije "1923" iz serije Yellowstone i imao je obećavajuću karijeru kao glumac i model.




U međuvremenu je pronađen njegov napušteni automobil, a potom je otkriveno i njegovo telo u šumi. 

Detalji o uzroku smrti nisu saopšteni.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>