Region

Svet

Nataši Bekvalac pala cena posle razvoda

Pevačica Nataša Bekvalac otkako se razvela od vaterpoliste Danila Ikodinovića posvetila se maksimalno svojoj muzičkoj karijeri i to za manje pare.

Nataši Bekvalac pala cena posle razvoda



Pevačica  je u subotu uveče u hotelu "Kontinental“ pevala na rođendanskoj proslavi Ivane Mišković, supruge Gorana Karića, a kako pojedini izvori tvrde za tu tezgu je dobila 3.000 evra, dok je do nedavno Nataša po nastupu uzimala oko 5.000 evra

"Ivana je želela da joj pored Dženana Lončarevića peva i Nataša Bekvalac, te je pre nekoliko dana i uposlila ljude kako bi sa pevačicom pregovarali o tome da li će doći i koliko će to koštati. U prvi mah, Nata je tražila mnogo veću sumu, koja je odmah odbijena, a onda joj je ponuđeno da peva za 2.000 evra sa porukom da je to najveća svota koju trenutno može da zaradi. Pevačica je odmah nakon toga prihvatila ponudu i pevala te noći za porodicu i prijatelje gospođe Mišković. Među zvanicama su se našli Željko Joksimović i Jovana Janković, Nina Badrić i mnogi drugi" - rekao je dobro obavešteni izvor i dodaje da Nataša otkako se razvela ima više ponuda za nastup, ali sa upola manjom zaradom.

"Nata je do pre nekoliko nedelja uzimala oko 5.000 evra za nastup, međutim, otkako se razvela, cena joj je drastično opala. Zašto, ne zna ni ona sama, ali svakako će nastaviti da radi za te pare jer je svesna da trenutno ne može da zarađuje više" - izjavio je izvor.

Ivana Škorić PR Nataše Bekvalac demantuje te priče i samo je kratko izjavila: "Te informacije nisu tačne."

Sa druge strane izgleda da je bivšem vaterpolisti Danilu Ikodinoviću posle razvoda baš krenulo, jer njegov restoran radi bolje nego ikad.

"Otkako se u medijima toliko spekulisalo o njegovom i Natinom razvodu, kafana je svaki dan sve punija. Ljudi dolaze ne bi li videli i čuli Dačin komentar na sve ili možda ugledali Natašu kako dolazi tamo. Sve u svemu, posao mu cveta" - rekao je izvor blizak Ikodinoviću.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>