Region

Svet

Alo: Nata smestila Dači aferu?!

Afera u vezi sa razvodom Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića i navodna prevara poznatog vaterpoliste sa medicinskom sestrom Milicom Dražin, mogla bi da bude samo dobro izrežirana predstava pop pevačice, ukoliko se priče koje se ovih dana čuju iz izvora bliskih paru pokažu kao tačne!

Alo: Nata smestila Dači aferu?!



Naime, „Alo!“ je došao do saznanja da postoje indicije da je sve ovo što se dešava poslednjih dana Bekvalčeva unapred smislila, a sve u nameri da Danilo izvuče deblji kraj, a ona ispadne žrtva u očima javnosti!

"Natašin i Dačin brak je odavno u krizi i bilo je pitanje dana kada će se njih dvoje razići. Međutim, pošto je ona dosad uvek bila označavana u medijima kao preljubnica, a Dača kao „suprug s rogovima“, Nataša je odlučila da sebi obezbedi alibi u brakorazvodnom postupku! Prilika joj se ukazala kada je njena sestra Jelena Mrkić upoznala Daču sa svojom drugaricom Milicom Dražin, koja se vaterpolisti dopala i odmah je „zagrizao udicu“. Nati je bio potreban konkretan dokaz da je Ikodinović imao nameru da je prevari koji će joj koristiti u sudskom procesu, pa je Milica odigrala ključnu ulogu. Transkripti njenog dopisivanja sa Danilom završili su kod Bekvalčeve" - priča za naš list izvor blizak pevačici i dodaje da se sve odvijalo prema planu.

"Danilo je Milici poslao dvadesetak SMS-ova lascivne sadržine, na koje mu tje ona odgovorila istom merom. U jednoj poruci Dača je Milici doslovce napisao: „Voleo bih da te tucam“, na šta mu je ona odgovorila: „Ja to isto želim“. Nazivao ju je i šeficom njegove kafane, a u jednoj poruci napisao je samo: „Ljubim te, ljubim te, ljubim te“. Te poruke je Milica pokazala Nataši i ova je odmah uzela telefon, odnela ga kod svog advokata kao krucijalni dokaz i zatražila razvod" - zaključuje izvor i dodaje da izjave i postupci aktera afere govore u prilog toj priči.

"Dokaz da ju je medijska hajka zatekla nespremnu možete videti i u tome da je Milica u prvi mah za jedne novine izjavila da ne može da priča dok se ne konsultuje s Natašom. „Ne bih ništa govorila o tome dok ne vidim s Natašom šta smem da kažem. Mi smo se čule već jednom i nadam se da će mi se opet javiti“, rekla je tada medicinska sestra. Zar nije čudno da se švalerka konsultuje s prevarenom ženom, a onda je posle samo nekoliko sati izjavila da Daču poznaje površno i ne razume na koji način se napravila takva pompa oko njenog imena. Danilo je s druge strane rekao da ne čita dnevnu štampu, ali i bio iznenađen kada je čuo da je Milica izjavila da će morati da se čuje s Natašom pre nego što bilo šta kaže. „Pa možda ta budala i jeste nešto rekla“, rekao je Danilo, što vam govori o tome da je i on bio u čudu zbog njihove saradnje" - zaključuje  izvor.

Redakcije "Alo-a" je pokušala da stupi u kontakt sa svim akterima ovog događaja, ali do zaključenja broja im se niko nije javio na telefon.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>