Region

Svet

Milica Dražin: Nisam bila u vezi sa Dačom Ikodinovićem

Milica Dražin se obratila medijima i javnosti, poručivši da nikada nije imala ništa sa Dačom Ikodinovićem, pozivajući sve da je ostave na miru.

Milica Dražin: Nisam bila u vezi sa Dačom Ikodinovićem



“Označili ste me kao ljubavnicu Danila Ikodinovića, kao krivca, brakolomnicu i samim tim kao nemoralnu devojku. Nakon velikog šoka koji smo pretpeli moja porodica i ja, zbog svojevrsne hajke koja se vrši protiv mene, želim da kažem javnosti da nikada nisam bila u vezi sa Danilom Ikodinovićem", kaže Milica u saopštenju i dodaje.

Dača Ikodinović: Video sam u novinama neke moje navodne izjave o Nataši i našem braku. Ništa od toga nisam rekao i sve je to laž! Jedino što mogu da kažem jeste da je još rano za bilo kakvu priču o svemu što se dešava
"Jedina moja veza sa njim je nekoliko površnih komunikacija kada smo se sretali u gradu na raznim mestima. Nikada nisam bila ni u kakvoj ljubavnoj, emotivnoj, niti bilo kakvoj vezi sa dotičnim čovekom. Naslovne strane, moje fotografije, objavljivanje imena i prezimena, stavljanje mene u taj kontekst, označavanje kao krivca, nanelo je veliku bol ne samo meni već i mojoj porodici. Ne ulazim u pozadinu i razloge svega ovog, samo Vas najljubaznije molim u svoje ime i ime moje porodice da prestanete sa progonom i sa pričom koja apsolutno nema nikakve veze sa istinom. Molim Vas da ne opsedate moju porodicu, da ne zovete ordinaciju Dražin (ukoliko Vam ne treba neka stomatološka intervencija) i ovakvim potpuno neistinitim objavama ne učestvujete u širenju laži i nanošenju bola i uvreda porodici Dražin".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>