Region

Svet

Jelena Karleuša: Kolumna je obeležila moj život

Pevačica Jelena Karleuša u intervjuu za jedan dnevni list kaže da je 2010. godina bila njena godina na svim poljima i tvrdi da nikada neće odustati od svojih stavova.

Jelena Karleuša: Kolumna je obeležila moj život



Na pitanje po čemu će pamtiti 2010. godinu, Jelena je odgovorila: "Definitivno je bila moja godina. „Insomnija“ je drmala Balkanom, održala sam koncert koji je postavio nove standarde u regionu i pisala sam kolumnu koja mi je donela mnogo priznanja. Ako dodam da sam sve to uspešno balansirala sa najvažnijom ulogom - ulogom majke - dolazim do hrabrog zaključka da sam srećna žena! Da ne čuje zlo".

Najviše bi želela da zaboravi suze: "Iako delujem kao šoubiz čudovište, osetljiva sam i nežna. Boli me nepravda, nerazumevanje, predrasude o meni. Životne udarce odlično podnosim, ali to ne znači da me ne bole. Naprotiv".

31.12.2010. godine u ponoć Jelena će poželeti: "Naučila sam da pazim šta želim, jer želje mogu i da se ispune! U ponoć ću pomisliti na svoje ćerke Atinu i Niku, poljubac supruga Duška biće ostvarenje svih mojih ličnih želja".

Po njenom mišljenu ovu godinu su obeležili teniseri Srbije.

"Posle puno godina, mi Srbi se pravimo važni pred strancima! I ove godine je naš narod bio heroj. Da, na primer, Švajcarce staviš u našu kožu, nastao bi masovni pomor. I zato kažem: bravo, Srbijo, bravo za hrabrost! Bravo što si lepa i ponosna i kad si gladna! Bravo za sve naše majke koje se kao lavice bore za decu, bravo za očeve koji su ostali pravi muškarci u vreme kad i vukovi s ovcama spavaju! Bravo za lepu i talentovanu decu koja, iako nemaju nove patike, sa osmehom dočekuju budućnost".

Jelena tvrdi da se ne kaje ni za šta i da je pisanje kolumne definitivno obeležilo njenu karijeru.

"Kajanje je uzaludna rabota. Posle pisanja nema kajanja. Iako sam zbog iskrenosti imala mnogo problema, kolumna je obeležila moj život! Širom su mi otvorena mnoga vrata, a što je najbitnije, dobila sam veliku podršku ljudi koji slove za intelektualnu elitu. Zato sam ponosna".

"Do sada se nisam osvrtala za sobom, a sada to radim. Šalu na stranu, kolumna je samo sažetak svega onoga što me je tištilo. Kroz mene su progovorili milioni koji misle isto kao i ja, ali nemaju priliku da to pokažu. Kroz mene je progovorila ona srpska satirična duša, duhovita, pravedna i odvažna. I mogu dušmani sutra da kunu, mogu usta od naklapanja da im se osuše, ja sam rekla i napisala istinu. Ne mogu da me mrze koliko ja mogu da razumem i oprostim, ludu me majka rodila. Naravno, ne zaluđujem se da ću dobiti Ninovu nagradu. To će mi verovatno posthumno dodeliti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>