Region

Svet

Stefan izbačen sa Farme

Zadruga je u 13. nedelji rijalitija priredila novo iznenađenje stanovnicima ružičastog imanja – vanredno izbacivanje. Farmeri su, nešto pre 21.30, dobili bele džakove da u njih spakuju svoje stvari i saznali da će glasovi publike odlučiti ko će od njih da napusti trku za 100.000 evra. Jedino glasanja je bio pošteđen gazda Bane.

Stefan izbačen sa Farme



Najmanje sreće, ili naklonosti gledalaca uz TV ekrane, imao je reper Stefan, koji se tako i oprostio od farmera. Iako je, za razliku od redovnog izbacivanja, neizvesnost farmera trajala kratko, videlo se da je nekima stalo da ostanu “u igri“ do samog kraja i možda i osvoje nagradu. Tako je Eva rekla da se nada da broj 13 neće biti baksuzan za nju, a želju i rešenost da ostanu, uz veru svojim “glasačima“, na svoj način pokazali su i Ekrem, Vendi, Marjan, Kaća.

Jedino su Natalija i Baki rekli da bi voleli da odu, jer im porodica, odnosno ćerka u denserovom slučaju, nedostaju. Inače, Stefan je kasnije u intervjuu Ognjenu rekao da je u rijalitiju bio ono što jeste, ali uvek je imao na umu da mora da vodi računa šta radi zbog roditelja, drugara iz kraja, poznanika. Priznao je i da voli narodnjake, “one stare” i da se toga ne stidi. Kako dodaje na "Farmi" mu je bilo najteže što je već druge nedelje po dolasku postavljen za gazdu, ali se ipak dobro snašao. Njegovi favoriti za pobedu su Bane, Ekrem, Marjan i Jovana, koju je, kako kaže, čak i sanjao da uzima 100.000 evra.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>