Region

Svet

Nova Farma ne kreće pre septembra!

Rijaliti Farma uvek se sa znatiželjom iščekuje, a iako je prošlo nepunih mesec dana kako je završena poslednja sezona, već se spekuliše kad će krenuti nova. Ipak, na razočarenje mnogih, to se po svemu sudeći neće desiti pre septembra.

Nova Farma ne kreće pre septembra!



"Prolećna" sezona rijalitija Farma će po svemu sudeći ove godine izostati. Naime, kako "Telegraf" saznaje, iako se većina nadala da će nova sezona popularnog VIP rijalitija startovati uskoro, to se neće desiti pre septembra.

Nekoliko dana nakon što se Farma 5 završila 30. decembra prošle godine pobedom Jelene Golubović, počele su spekulacije kada će početi neredna sezona, i kao eventualni datumi za početak su se pominjali druga polovina februara i 1. mart. Ali kako navodi izvor blizak produkciji popularnog rijalitija, do jeseni nije planirana nova Farma, a tek od seprembra će se znati da li će i kada biti emitovan naredni seoski rijaliti.

Inače, gledaoce je ohrabrila anketa na Fejsbuk stranici TV Pink, sa pitanjem "Da li ste se uželeli Farme". Fanovi ovog rijalitija to su shvatili kao znak da uskoro startuje nov serijal, ali će ipak morati da se strpe. Naime, pomenuto zagonetno pitanje nije se odnosilo na novu sezonu, već je to bila najava za specijal o prvoj sezoni Farme, koji se na Pinku prikazuje svakog dana u 17 časova.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>