Region

Svet

Farma: Ispala Irena, ušao Boki 13 (Video)

Manekenka nakon dve nedelje napušta imanje. Ekrem od publike dobio neverovatnih 48 odsto glasova. Irena je izbačena, muškarci će tugovati, ali svi farmeri zajedno imaće novu zanimaciju - pridružio im se Boki 13, makedonski voditelj i bivši učesnik Velikog Brata VIP. Nominovani u "četvoroboju" bili su Irena, Ekrem, Bane i Limen. Iako nije učio, Ekrem je zamolio "Ameriku, Kanadu, Crnu Goru, Bosnu i Srbiju" da navijaju za Gospodu i obezbede mu ostanak na Farmi.

Farma: Ispala Irena, ušao Boki 13 (Video)



"Ne morate, ja sam vam samo rekao, zdravi bili, vidimo se", pozdravio je Ekrem svoju publiku na dva kontinenta. Umesto voditelja Ognjena Amidžića, Boki 13 ušao je u velikom stilu u Arenu! Doteranog "Trinaesku" unela su četvorica bodibildera na prestolu. Duel sa četiri učesnika bio je troboj, pošto se Ekrem nijednom nije mašio tastera za odgovore. Irena i Bane utrkivali su se kao osnovci na školskom takmičenju, a pred kraj im se pridružio Limen.

Pošto su pokazali zavidno znanje o suzbijanju zadaha od belog luka i uzrocima neplodnosti kod krava i krmača, Bane je pobedio sa pet tačnih odgovora, dok su Irena i Limen imali po četiri. Publika je najviše glasova (48 odsto) dala Ekremu, pa se spasao iako nije učio. Bane je dobio 42 odsto glasova. Između Limena i Irene je razlika bila minorna, ali je manekenka ipak ispala iz daljeg takmičenja. Svi su je izgrlili, ali najduže gazda  Stefan, kome će verovatno najviše nedostajati.

Vest da Boki ostaje obradovala je farmere koji ga znaju od ranije, ali razbesnela  Marjana. Političaru "nije bilo dobro" već od prvog pogleda na noge u ženskim čarapama, kratku suknju, šminku, perje u kosi..."Gospodine Marjane, pogledajte me", rekao je Boki dok se obraćao svim farmerima, a Marjan mu okretao leđa, gunđajući - "Neću".

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>