Region

Svet

Farma: Borko odlepio za Sanjom Stojanović

Izbačeni farmer Borko koji čini dvojac grupe THC La Familija, izjavio je kako je njegov tip žene Sanja Stojanović.

Farma: Borko odlepio za Sanjom Stojanović



"Najviše mi se svidela Sanja! Ima prelepe plave oči i mnogo je slatka. Ona je i fizički i psihički moj tip žene. Međutim, saznao sam da je udata i da ima dete, a ja to poštujem, tako da sad krećem u napad na druge beogradske ribe" - poručuje Borko.

Borko je takođe ubeđen da njegov kolega iz grupe Stefan i manekenka Irena Šućur gaje ozbiljne emocije jedno prema drugom:

"Irena se žestoko primila na Stefana, i to su svi primetili. Iako je svesna da je gleda milionski auditorijum, Stefanu dozvoljava da je ljubi i mazi svuda po telu. Ako ostanu duže unutra, moglo bi da dođe i do seksa!" - kaže Borko.

Borko koji je za novog gazdu postavio Stefana, za političara Marjana rističevića ima samo reči hvale:

"Na ''Farmi" mi se najviše svideo Marjan, koji je, pored Stefana, moj favorit za pobedu. Čovek je pravi domaćin i šmeker. Da nije njega, životinje bi pocrkale. Ako se bude dovoljno potrudio, ''odradiće" Vendi na senu, pošto se primio na nju. S druge strane, Baki mi uopšte nije simpatičan, ponaša se paranoično. Da sam ostao duže, verovatno bih sa njim ušao u konflikt. Možda su ljudi od mene očekivali da se ponašam malo agresivnije, ali nisam želeo nikoga da napušavam" - kaže reper.

Borko tvrdi da nije razočaran svojim izbacivanje sa Farme: "Zadovoljan sam učešćem i visinom honorara koji su mi producenti ponudili. Ne smatram gubitkom to što sam izbačen posle nedelju dana, jer sam u igri sve dok je Stefan unutra. Nas dvojica imamo isti cilj - da popularizujemo grupu i domaću rep muziku. Spremam pesme koje ćemo da objavimo kad Stefan izađe sa ''Farme" - kaže Borko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>