Region

Svet

Karolina Gočeva se slikala za makedonski "Playboy"

Lepo makedonsko devojče, Karolina Gočeva,  je odlučila da se slika za muški magazin "Playboy". Mnogi su očekivali potpuno golu Karolinu, a pogledajte šta pevačica ima da kaže na tu temu.

Karolina Gočeva se slikala za makedonski



Napominjemo da ovo nije prvi put kako se Gočeva slika za muški časopis: "Ranije sam bila na naslovnici i srpskog FHM-a i bugarskog MAX-a, a imala sam i neke druge fotosešne koje su bili provokativni, ali uvek do određene granice", kaže lepa Karolina

Atrakrivna pevačica otkriva i zašto nije htela da se obnaži za prvo izdanje makedonskog časopisa, i dodaje da je jedini razlog za njeno fotografisanje bilo to što se prvi put magazin štampa za makedonsko tržište.
Na snimanju fotografija je radila sa svojom ekipom, fotografom Dejanom Panovskim koji radi sa Gočevom 7 godina, i stilistom Cacom Pakovskom.

Na pitanje zašto se nije do kraja skinula, rekla je da, kada Playboy radi fotosešn, sve je stvar dogovora, i da se model ne mora skinuti do kraja.

Reakcija njenih roditelja i dečka Jovana Panovskog, kao i njenih prijatelja je bila sasvim normalna, jer im je u startu objasnila da će se slikati u kupaćem kostimu ili u dobro odabranom vešu.

Svojom vezom sa Jovanom je prezadovoljna, jer je on podržava u svemu što radi, i dodaje da su se fotografije za "playboy" bas svidele. Ne planira venčanje jer ju je dosadašnje životno iskustvo naučilo da nikad ništa planira.

Za kraj je kazala da će njen novi album, pod nazivom "Kap ispod neba", izaći u prodaju za mesec dana sa kojim i planira dugoočekivani koncert u Beogradu, što joj je najveća želja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>