Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Era je pokušao da me poljubi! (Video)

Jelena Golubović se tek sada poverila Zorici Marković, pa rekla kako je pre par nedelja, kada je na žurku petkom kao gost došao i Andrija Era Ojdanić, pevač pokušao da je poljubi!

Farma 5: Jelena Golubović - Era je pokušao da me poljubi! (Video)



Jelena Golubović poverila se Zorici Marković, te kazala kako je Era Ojdanić, kada je gostovao na imanju kao pevač na tradicionalnoj žurki petkom uveče, pokušao da je poljubi! Naime, tada je stari šeret Era na brzinu iznenadio Golubovićevu sa kratkim poljupcem u usta!

"On je meni nonstop govorio kako je on tu da bi me čuvao za Čupu, a onda me je iznenadio tim poljupcem", govorila je Jelena, a Zorica konstatovala kako Era voli žene i ne bira sredstva!

"To je bila bukvalno sekunda, ali me brine kako su to kamere usnimile, iz kog ugla", kazala je Jelena, te izrazila bojazan da su kamere to usnimile iz nekog drugog ugla koji ne pokazuje verodostojno da je Era nju bukvalno "na bum" zaskočio poljupcem!

Onda je Jelena htela Zorici da dočara kako je to nju Era zaskočio, pa "zaskočila" Zoricu, te su njih dve počele grohotom da se smeju.

Naposletku, naletela je Simonida, pa joj je Zorica rekla "Jel znaš da je pao seks?!", a onda i dodala "Jelena i Edin", te objasnila kako se čaršav ljuljao celu noć!



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>