Region

Svet

Jelena Karleuša otkrila nepoznat detalj iz života: Zbog njega nikada više nije pevala OVU pesmu (FOTO)

Popularna pevačica je otkrila detalje iz života koji su ostali sakriveni od javnosti sve do sada.

Jelena Karleuša otkrila nepoznat detalj iz života: Zbog njega nikada više nije pevala OVU pesmu (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/TV Prva



Jelena Karleuša je na svoj Instagram stori objavila snimak s promocije svog albuma iz davne 1999. godine, otkrivajući deo koji je za nju imao poseban značaj - pesmu "Trauma". Ovaj emotivni trenutak označio je prekretnicu u njenom životu i karijeri, ali i podsetio na okolnosti koje su za pevačicu bile tragične, jer je tadašnji njen dečko Zoran Davidović Ćanda ubijen.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- "Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može ceo svet da osvoji! Ceo život biću tvoja trauma..." Promocija albuma 1999. godine u hotelu i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. 2001. sam izdala album "Ludača" i vratila se na scenu. Kakav je ovo teksta, kakva pesma... A možete da vidite i kako sam izgledala pre 25 godina... - napisala je Jelena i prvi put otkrila nepoznate detalje iz života. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>