Region

Svet

Farma 5: Žestoka svađa Lepog Miće i Sare Trajanović - Smučilo mu se da sluša njenu dernjavu! (Video)

Osmišljavanje himne iznedrilo je dosta svađa među farmerima, a najnovija je između Sare Trajanović i Lepog Miće, koji su se žestoko razvikali jedno na drugo.

Farma 5: Žestoka svađa Lepog Miće i Sare Trajanović - Smučilo mu se da sluša njenu dernjavu! (Video)



Sinoć su farmeri dobili zadatak od Zadruge da otpevaju himnu koju su pisali prethodnih dana, i kao što se očekivalo, nastao je haos. Farmeri nikako nisu mogli da se dogovore oko redosleda pevanja. da li da najpre pevaju žene ili muškarci, ili svi odjednom u isti glas, da li uopšte ima dovoljno strofa da svako dobije po neku deonicu... samo su neki od problema kiju su mučili farmere.

Naravno, svako je "terao vodu na svoju vodenicu", svi su pričali uglas, što je na kraju zasmetalo Sari Trajanović. Ona je izgubila strpljenje, pa je pala u histeriju. Manekenka se požalila da je bolesna, da ima temperaturu, i da je "već primila dva tetanusa", te da ne može više da sluša farmere koji nikako da se dogovore. Međutim, Sari nije dugo trebalo da padne u vatru, pa se razvikala, na šta je odreagovao Lepi Mića. Poznati kao farmeri koji vole da puste glas, oni su vrlo brzo krenuli žestoko da se svađaju i vređaju.

Lepi Mića nije propustio da Saru nazove ološem, i da kaže da mu se smučilo da sluša njenu dreku, a ni ona mu nije ostala dužna, te je kazala da ako se neko dernja od početka rijalitija, to je upravo pevač.

Naposletku, iako se požalila da je mrtva bolesna i da mora što pre da legne, Sara je posle svađe sa Lepim Mićom otišla napolje sa Ivanom Marinkovićem kako bi mu se izjadala, što je on jedva dočekao, pa ju je "radi utehe" grlio i ljubio, ali ga je ona ipak na kraju odgurnula.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>