Region

Svet

Milica Todorović prevarila Radeta sa Nikolom Pekovićem?!

Milica Todorković je navodno razmenjivala nežnosti sa zvezdom NBA Nikolom Pekovićem na koncertu Cece Ražnatović.

Milica Todorović prevarila Radeta sa Nikolom Pekovićem?!



Idilična veza Milice Todorović i Radeta, brata Saše Kovačevića, izgleda da je u velikoj krizi jer je pobednica takmičenja "Zvezde Granda", kako tvrde posetioci koncerta Ceca Ražnatović u Budvi, veče provela razmenjujući nežnosti sa zvezdom NBA Nikolom Pekovićem!

"Nikola i Milica su ušli na drugi ulaz ili su došli dosta kasnije, te ih niko od fotografa te večeri nije uslikao, a poznato je da unutar diskoteke nema fotografisanja. Niko nije ni pretpostavljao da su njih dvoje u bilo kakvoj vezi, ali kada su u jednom trenutku počeli prisni zagrljaji i poljupci, ljudi oko njih su bili u šoku jer je dobro poznato da je ona sa Radetom u vezi već pune četiri godine, osim ako nisu u tajnosti raskinuli", priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su Todorovićeva i Peković delovali toliko opušteno kao da su sami u diskoteci.

"Nisu marili za ljude oko njih. Peković je, koliko je poznato, slobodan momak, tako da nije imao problem da se opusti uz Milicu, dok je ona, barem prema onome što se zna, u ozbiljnoj vezi sa rođenim bratom Saše Kovačevića. Ne znam da li im je ovo bila samo avantura za jedno veče ili će prerasti u nešto više, ali sudeći po osmehu koji joj nije silazio sa lica, Milica se dobro provodila", priča izvor i dodaje da je Milica i dalje u Crnoj Gori, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog odmora.

Mlada pevačica nije ni potvrdila ni demantovala ove tvrdnje, već se samo nasmejala "Ha, ha, ha. Vi niste normalni", bilo je sve što je Milica spremna da kaže.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>