Region

Svet

Pucnjava na koncertu grupe Colonia u Budvi

Oko tri sata ujutru na koncertu grupe Colonia u diskoteci "Top hil", beograđanin Vladan V. zvani Ožiljak  ispalio je dva hicah. Iako se priča da je Vladan pucao u pravcu Budvanina Ivana Delića  izvori bliski ovom biznismenu tvrde da je to "najobičnija glupost“ i da Delić nije bio na koncertu.

Pucnjava na koncertu grupe Colonia u Budvi



Prema rečima očevidaca, u VIP separeima diskoteke, sedeli su Delić i u susednom Duško Šarić, brat odbeglog Darka Šarića,  optuženog za šverc kokaina. Tvrdnje posetilaca diskoteke o VIP gostima, koš  niko nije potvrdio kao ni ono što se u pomenutim separeima navodno dešavalo.

Vladan je navodno prišao da se javi obojici, ali je zatim postao navalentan, zbog čega su mu obojica poručila da se gubi. Nakon kraće rasprave, Vladan je, kako se priča, ispalio dva hica u pravcu Delića, nakon čega je u diskoteci na otvorenom izbio incident jer se obezbeđenje kluba fizički obračunalo sa napadačem.

Revolveraš je iz diskoteke, koja se nalazi iznad Budve na starom putu ka Kotoru, sa teškim povredama prevezen u kotorsku bolnicu, a koncert izuzetno potresenih članova “Colonie” se definitivno završio kada je u “Top hil” stiglo dvadesetak specijalaca. Uviđaj će, međutim, tek danas biti obavljen, a prilikom saslušanja Vladan je policiji izjavio da je pao u diskoteci.Crnogorska policija se juče nije zvanično izjašnjavala o pucnjavi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Colonia

Povezane vesti:


>