Region

Svet

Moje 3 dobile podršku od Marije Šerifović i Dine Garipove (Foto)

Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović, koje će predstavljati Srbiju na takmičenju u Malmeu u Švedskoj, trenutno punom parom rade na svom scenskom nastupu.

Moje 3 dobile podršku od Marije Šerifović i Dine Garipove (Foto)



Na njihovom putu ka Švedskoj dobile su podršku od nekoliko drugih umetnika, uključujući i nekadašnju pobednicu "Eurosonga", Mariju Šerifović i rusku predstavnicu Dinu Garipovu sa kojom su se sastale u Beogradu.

"Moje 3" dobile su savete od Marije Šerifović po pitanju toga kako da se najbolje spreme za predstojeći zadatak. Devojke su bile počastvovane Marijinom posetom i imale su veliki broj pitanja koja su želele da joj postave povodom njihovog nastupa pred publikom koja broji više od 100 miliona ljudi. Marija je naravno bila srećna što svoje iskustvo može da podeli sa devojkama koje će predstavljati Srbiju na "Eurosongu". Prilikom posete Marije Šerifović prisutan je bio, naravno, i Saša Milošević Mare, kompozitor pesme "Ljubav je svuda".

Međutim, "Moje 3" nisu dobile podršku samo od Marije, one su se takođe sastale sa Dinom Garipovom koja je zbog naših devojaka došla u Beograd i koja će ove godine predstavljati Rusiju, a sa njom su razmenile iskustva o pripremanju za nastup.

Kada su se devojke sastale sa Garipovom vladala je jedna prijatna i prijateljska atmosfera među njima, budući da su već postale prijateljice iako će biti međusobni konkurenti na predstojećem takmičenju "Eurosonga".



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Eurovision.tv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>