Region

Svet

Marija Šerifović održala koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni!

Marija Šerifović održala je koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni, emocije su bile na vrhuncu! Marija i publika plakali i pevali u isti glas!

Marija Šerifović održala koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni! Foto: Promo




Nakon izvođenja svojih najvećih hitova poput „Bol do ludila“, „U nedelju“, „Sama i nervozna“, „Deo prošlosti“,  Marija Šerifović je publiku u Zagrebu uvela u potpuni emotivni trans izvodeći svoje najemotivnije pesme - „More pelina“, „11“, „Nije ljubav to“, ali i jednu od najlepših balada „Nocturno“ – Olivera Dragojevića. Upravo ovim balada, Marija Šerifović je zaokružila svoj koncert u Zagrebu, koji je u tamošnjoj Areni održala prvi put za 20 godina karijere.

„Svašta se desilo u prethodnoj godini, i malo je falilo da sve otkažem. Ja sada jesam mama malog Maria,ali kada vidim sve vas, znam da nemam prava da odustanem, zbog vas, zbog ovoga što sada osećam. Bože, hvala ti, na ovom daru, na ovim ljudima. Ja samo znam da pevam....nadam se da neće proći još 20 godina“, ovim emotivnim rečima, Marija se zahvalila publici u prepunoj Areni.

Za sam kraj, Marija je ostavila numeru „Dolazi ljubav“ – pesmu po kojoj se zove poslednji album, kao i ova regionalna turneja, a koju je posvetila svom sinu Mariu. Na videobimu ređale su se slike Marije i njenog sina, a publika je plakala i pevala u isti glas sa Marijom.



Večerašnji koncert, Marija je otvorila numerom „Drugačija“.   „Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls“, rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom! Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a ona je nastup nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je Marija izdala prošle godine. Usledile su pesme „Ja sam“, „Idi dok te volim“, „Ko broji moje rane“, a potpuna euforija je nastala kada joj se na bini pridružio Matija Cvek sa kojim je izvela duetski regionalni hit „Pola Sunca“. Ovu pesmu koja je nedeljama bila broj jedan na svim muzičkim platformama, uz Mariju i Matiju u glas su pevali njeni najveći fanovi u krcatoj Areni Zagreb.











Nakon albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je izdala u oktobru prošle godine, Marija je najavila da će ova, 2024. godina biti obeležena regionalnom turnejom, tokom koje će obići veliki broj gradova!

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a u prodaj su karte za solističke koncerte 6. aprila u Podgorici, 10. maja u Slavonskom brodu, 25. maja u Kragujevcu, 8. juna u Cirihu, 2. novembra u Skoplju. Ostale nastupe, Marija je obećala da će uskoro najaviti.  



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>