Region

Svet

Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu: Dolazi ljubav! (VIDEO)

Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu! Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe, pesma "Dolazi ljubav"...

Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu: Dolazi ljubav! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon što je pre samo nedelju dana objavila da je postala majka i da je na svet stigao Mario, naša najveća pop zvezda Marija Šerifović danas je predstavila pesmu koju je posvetila svom sinu. 


“Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjete sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe”-  napisala je Marija Šerifović na svom instagram nalogu. 


Pesma „Dolazi ljubav“ je ujedno i poslednja numera sa istoimenog albuma koji je izašao pre dva meseca i brojem pregleda potpuno pokorio region, gde je nedeljama bio u samom vrhu trendinga. 
Autorski tim koji potpisuje svakako najemotivniju Marijinu pesmu čine: muzika i tekst Haris Rahmanović i Nino Mujagić, aranžman Dušan Alagić i Dušan Krsmanović, producent Dušan Alagić. 
Pre početka velike regionalne turneje, Marija Šerifović će za novogodišnju noć nastupati u Zenici, za reprizu u Budvi. 

 

Boutique Hotelu The Babe: Nova Godina za 100 odabranih hedonista!



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>