Region

Svet

Farma 2013: Zorica i Vesna se umalo potukle!

Zadruga nije imala novih ideja pa je ukućanima ponovo dala zadatak da igraju igru "Istina-izazov" i time izazvala brojne reakcije kod ukućana.

Farma 2013: Zorica i Vesna se umalo potukle!



Kada je Ša postavio pitanje Nazifu Gljivi, on je počeo da vodi monolog nadugo i naširoko. Zorica ga je prekinula i zamoilila da bude konkretniji i da pređe na suštinu, te da postavi pitanje sledećem ukućaninu. On je zamolio da ga ne prekida, na šta se nadovezala i Vesna Rivas, koja je rekla kako to Zorica svima radi.

"Kome ja to radim? Kome? Sjaši s mene krmačo jedna da te ne slomim sad tu. Ne spominji mi ime krmačo jedna", skočila je Zorica na Vesnu i pokušala da se potuče sa njom u čemu su je sprečili ostali ukućani, a posle toga izvređala je i Nazifa.

Igra se nastavila, a klupko tajni je polako počelo da se odmotava. Kada je Stanija pitala Zoricu Marković za tri najveća foliranta u kući, ova je kao iz topa odgovorila:

"Vesna Rivas ili Irvas i Nazif Gljiva. Za trećeg ne bih mogla da kažem, da ne ogrešim dušu", rekla je Zorica i postavila pitanje Saški Karan.

"Saška, šta je sa tobom i ovom buljinom ovde?", pitala je Zorica misleći na Vesnu Rivas.

"Svi znamo koju ona igru igra ovde i ja je neću komentarisati zaista. Svi znamo ko je ona", odgovorila je Saška Karan.

Milan Tarot je rekao za Danijela Alibabića i Filipa Panajotovića da su foliranti kada su poslovi na imanju u pitanju. Za Gocu Bjelicu je rekao da smara jer previše priča. Za Nazifa Gljivu je rekao da je "stara škola i da je folirant". Za Staniju da smatra da manipuliše muškarcima, te da iskorišćava Ekrema, koji po njegovom mišljenju nije folirant. Isto to je rekao i za Zoricu marković, ali i Eru, dok je Ekrem konstatovao da Milan to priča samo zato što je Era gazda i da se plaši nominacija.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>