Region

Svet

Jelena Karleuša isplanirala kako će izgledati nakon smrti! (Foto)

Dok Goga Sekulić ovih dana priprema venčanje, Jelena Karleuša Tošić, koja je to odavno prebrinula, počela je da planira mnogo unapred.

Jelena Karleuša isplanirala kako će izgledati nakon smrti! (Foto)



JK se prepustila razmišljanju o tome kako će izgledati u nakon smrti. JK je otišla toliko daleko da je članove svoje porodice već obavestila da moraju da je obuku i našminkaju da bude glamurozna i lepa kao što je bila celog života.

"Ja imam čak i morbidne misli. Moja želja je... Ja idem toliko daleko u tom svom modnom izražavanju da čak razmišljam i o momentima kada budem umrla ili kada budem na samrti, jeste morbidno, ali moram da kažem da sam zamolila moje ukućane da mi obuku najlepšu haljinu i da obavezno budem isfenirana i našminkana. Da kada dođu da me slikaju, kada se pravi uviđaj ili kako se već to zove, da budem besprekorna, kakva sam bila celog života", rekla je Jelena u emisiji Isidore Bjelice, a potom ispričala i kako je čak trpela bolest i bol, ali nije zvala pomoć jer u tom trenutku nije bila sređena.



"Jeste da grozno zvuči... Nekoliko puta mi je bilo toliko loše u životu, pila sam neko loše crno vino, da sam imala potrebu da zovem Hitnu pomoć i jedino što me delilo od tog poziva je to što nisam bila u stanju da se našminkam, obučem i da sredim frizuru, ali sam ipak preživela", uz osmeh je otkrila Karleuša, koja je poznata po tome da prati modne trendove, kao i da se u javnosti nikada ne pojavljuje a da ne izgleda besprekorno.

U želji da saznamo koja odevna kombinacija joj je u ovom trenutku favorit, pozvali smo Jelenu, ali nije bila dostupna za komentar. Ne možemo a da se ne zapitamo šta je sledeće čime će pop diva šokirati.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>