Region

Svet

Seve radi sa Draganom Mirković i zaboravlja Milana

Severina je zaboravila Milana! Hrvatska pevačica je posle rastanka sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem počela da radi punom parom, pa je održala koncert u Frankfurtu zajedno sa folk pevačicom Draganom Mirković.

Seve radi sa Draganom Mirković i zaboravlja Milana



Ono što su njeni obožavaoci primetili je da Seve izgleda bolje nego ikada, da je u dobroj formi i da nema naznaka da je pala u depresiju, piše Slobodna Dalmacija.

- Vraćam se i evo me u Frankfurtu nakon dve i po godine. Nije bilo lako bez vas koji me ipak niste zaboravili. Zato vam hvala od srca - kazala je poznata pevačica obožavateljima, od kojih su neki na Sevin koncert stigli čak i iz Splita.

Na momente se videlo da joj nije bilo lakoda se vrati i ostaviti na kratko sina kod kuće, ali hrabra i odlučna Seve nije se dala. Dobro se nosila sa scenom i sa svojim bendom je delovala kao u stara dobra vremena, puna pozitivne energije.

U Farankfurtu je nije dočekala krcata dvorana gradske "Union halle" kao što su očekivali organizatori, iako je nastupila zajedno sa Draganom Mirković. Ali atmosfera je ipak bila paklena, a publika pevala svaki stih Severininih hitova.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>