Region

Svet

Čestitamo: Verila se Anabela Bukva i to pred kamerama!

Proslavu osamnaestog rođendana ružičaste televizije Anabela Bukva upamtiće po tome što je njen dečko, a sada verenik zaprosio!

Čestitamo: Verila se Anabela Bukva i to pred kamerama!



Vezu Anabele i Andreja od samog početka pratile su brojne kontroverze. Prvo su mediji spekulisali da je Atiljas imao problema sa drogom, a onda je otkriveno da je njegova bivša devojka u drugom stanju.

Andrej je postao otac, ali ga to nije sprečilo da ostane u vezi sa Anabelom. Izgleda da je njihovim brigama došao kraj, a da li će uskoro uslediti venčanje, ostaje da vidimo.

"Anabela nije znala da će je Andrej zaprositi. Zajedno su došli na proslavu rođendana ružičaste televizije. Bili su u separeu sa prijateljima, ne razdvajajući se jedno od drugog. U jednom trenutku, Andrej je izvadio prsten i zaprosio Anabelu. Od uzbuđenja, pevačica je počela da plače", kažu oni koji su bili prisutni.

Anabela je sve vreme krila lice od kamere kako se njene suze ne bi zabeležile jer je skoro u jednom intervjuu rekla da vise neće pričati javno o svom životu, a gde ćeš javnije nego prosidba na ovakvom događaju.

Autor: S.P.
Izvor: Smedia, RTV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>