Region

Svet

Ćerci Dina Dvornika nudili brdo para za sex

Mlada ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika davajući interviju za jedan časopis otkrila je kako reaguje na tračeve, kako se osećala kada su joj ponudili pare za seks, kakav stav ima prema drogama, alkoholu i tračevima.

Ćerci Dina Dvornika nudili brdo para za sex



Inače Ella Dvornik već duže vreme radi u jedom striptiz baru u Sloveniji kao promoterka i DJ. Po njenim rečima u klubu nema nikakvih vulgarnosti i porno igrica, nego da devojke tamo plešu jer im je to posao i zato što to vole.

Jedno vreme su kružile priče kako se u tom klubu igra oko šipke i nude razne usluge, ali je Ella odmah to demantovala. Rekla je da je prostor pod videonadzorom, da nema prostitucije, pipkanja i da ko ne veruje može i sam da dođe i proveri.

Nedavno joj je muškarac ponudio pet hiljada evra za seks, ali ga je ona odmah odbila, jer Ella tvrdi da joj je prostitucija gadna i da nikada ne bi mogla da sa nekim spava za pare.

Osvrnula se i na razne tračeve, jer u poslednje vreme se o njoj piše kako je zavisnik od alkohola i droge. Ona tvrdi da se ne obazire na takve komentare i da je ne pogađaju, jer kako kaže za drogiranje treba imati para, a što se tiče alkohola voli da popije sa društvom kad izađe u provod.
 


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>