Region

Svet

Tanja Savić: Bebi sam se radovala tek kad me je prošla začuđenost!

Kako smo već pisali, "Grandova" zvezda, Tanja Savić, očekuje, zajedno sa svojim dečkom Dušanom Jovančevićem, prinovu. Kako je sama pevačica izjavila, trudnoća je zatekla nespremnu, o čemu svedoči i to da je na leto planirala da izbaci novi singl, ali nije joj žao zbog toga.

Tanja Savić: Bebi sam se radovala tek kad me je prošla začuđenost!



„Osetila sam neke promene u organizmu još na turneji po Americi. Bila sam veoma nervozna, stalno mi se spavalo i konstantno sam bila gladna. Zato sam se i ugojila nekoliko kilograma, što su svi po mom povratku i primetili. Ipak, to se najviše videlo po mojim grudima, koje su sada bujnije nego ikada, pa sam ih jedva spakovala u haljinu za nastup u emisiji ’Grand šou’“, rekla je Tanja.

"U prvom trenutku to je bio šok za mene. Jednostavno, nismo planirali prinovu, već smo želeli da stvari idu svojim tokom. Tek kad me je prošla početna začuđenost i neverica, počela sam da se radujem. Za razliku od mene Dule je istog trenutka, kada nam je doktor saopštio novosti, skakao do plafona od sreće. Ipak, nijednog momenta nisam pomislila na abortus. Grozim se svake pomisli na taj grešan čin i osuđujem sve žene koje pristaju na to. Presrećna sam što sam u blagoslovenom stanju jer je to najveći i najdragoceniji dar koji jedna žena može da dobije“, dodala je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>