Region

Svet

Goca Božinovska: Žabac je u banji, čuva ga policija

Nebojša Tubić Žabac, dugogodišnji emotivni partner Goce Božinovske, otpušten je iz bolnice u Novom Sadu, gradu u kojem je prošlog meseca teško ranjen, a prema rečima poznate pevačice, on se trenutno nalazi na lečenju u jednoj banji, gde je pod policijskom zaštitom.

Goca Božinovska: Žabac je u banji, čuva ga policija



"Istina je da je Nebojša izašao iz bolnice. Ne mogu da vam kažem gde se tačno nalazi, nije u Novom Sadu, već u jednoj banji. Njemu je sada dobro i ja sam konstantno uz njega. Evo, došla sam nakratko u Beograd da pozavršavam neke poslove, pa ponovo idem kod njega. Nebojšu i dalje čuva policija i mnogo sam srećna što se oporavio" - ispričala nam je Božinovska, koja sada s olakšanjem može da priča o prvim trenucima nakon Tubićevog ranjavanja.

"On je odmah nakon operacije došao svesti i prvo što je rekao bilo je: „Gde je Goca?“, a kada su ga lekari pitali o čemu priča, on im je sve lepo ispričao, čak im je dao i moj broj telefona da me pozovu. Možete li da verujete? Sve vreme sam bila uz njega, i sada sam. Mi smo godinama zajedno i mnogo smo vezani" - objašnjava folkerka, koja nije upućena u detalje policijske istrage i ne zna ko je želeo da naudi Nebojši Tubiću, ranjenom 9. maja u piceriji „Aleksandar“ u Novom Sadu, dok je sedeo sa Bojanom Matijevićem, sinom vlasnika Mesne industrije „Matijević“, i vlasnikom Obuće „Metro“ Darkom Ćorovićem i Aleksandarom Gajićem.

"Ni sada ne znamo ko je želeo da mu naudi. Nije tačno da se on pre ovoga što se desilo osvrtao i krio, to su nebuloze. Svi koji su do sada pominjani u novinama kao njegovi neprijatelji su mu zapravo prijatelji i nikada mu ne bi naškodili. Ne mešam se u policijsku istragu, nadam se da će oni odraditi svoj posao dobro" - zaključila je Božinovska za Alo.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto:myspace

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>